100% vers, biologisch en onbewerkt slow juice

Slowjuicer vs Sapcentrifuge

Sapcentrifuge

De pers die je in bijna alle huizen en in veel sapbars tegenkomt? Dat is de sapcentrifuge. Hij scheidt het sap van het vrucht- en groentevlees met een snel draaiend metalen mes. Het draaiende mes warmt de groenten en het fruit in de centrifuge op. Resultaat: bijna alle enzymen en voedingsstoffen zijn vernietigd. Nog een nadeel: het sap van een sapcentrifuge bevat meestal veel schuim. In de luchtbellen van het schuim zit zuurstof. En dat breekt de resterende voedingsstoffen in het sap snel verder af. Wil je echt alle voordelen uit dit sap halen? Dan moet je het binnen de 20 minuten opdrinken. Wil je echt alle voordelen uit dit sap halen? Dan moet je het binnen de 20 minuten opdrinken.

Slowjuicer

Green Carrot gebruikt een pers met 2 schroeven. De dubbele schroefpers 'knaagt' aan de groenten en het fruit en haalt zo het sap eruit. Een proces dat weinig tot geen warmte aanmaakt. Resultaat: een sap met superieure smaak én voedingswaarde. In een slowjuice zitten maar liefst 5 keer meer vitaminen, mineralen en enzymen dan in het sap van een sapcentrifuge.

Bekijk ook waarom we onze sappen supersnel invriezen. En waarom slowjuice goed voor je is.

Bestel je koudgeperste slow juice

100% biologisch en supersnel ingevroren