Bekijk onze producten

Een slowjuice als gezond tussendoortje: yes, please!

Ben je op zoek naar zo’n easy peasy tussendoortje, iets dat je gemakkelijk tussen je hoofdmaaltijden in kunt verorberen? Hou je het wel graag zo gezond mogelijk? Dan kun je bij Green Carrot biologische sappen kopen. Onze sapjes zijn 100% bio, koudgeperst en zitten vol groenten en een kleine hoeveelheid fruit. Ze worden door middel van shock freezing supersnel ingevroren, waardoor ze zo min mogelijk vitaminen en mineralen verliezen. En je hoeft ze dus maar gewoon op te drinken – handig! Een flesje van 200 ml bevat een massa voedingsstoffen, waardoor dit gezonde tussendoortje zorgt voor een energieboost van jewelste. Bestel je sapjes online … and drink your greens!

Green Carrot als gezond tussendoortje

Bestel je gezonde sapjes als tussendoortje bij Green Carrot »

Wat is een gezond tussendoortje?

Snacks zijn dan misschien geen absolute must voor een gezonde levensstijl, maar ze kunnen wel hun vruchten afwerpen. Over vruchten gesproken: dat zijn natuurlijk de ideale gezonde tussendoortjes. Een appel, een handje frambozen, wat druiven, een goed vullende banaan … zoveel opties, lekker zoet en gewoon ook heel gemakkelijk om tussendoor op te eten. Je eet best ook niet té veel fruit, maar daarover kun je hier meer lezen.

Welke verantwoorde tussendoortjes zijn er nog zoal? Groenten! Een soepje, wat rauwe groenten als komkommer, tomaat, wortel … Je kunt niet alles rauw eten, maar de meeste groenten wel, dus ook hier variatie troef.

Wil je meer bladgroen binnenkrijgen, dan kun je ook kiezen voor een groene slowjuice van Green Carrot. Net iets handiger dan een handvol spinazie, dat ook 😉

Op zoek naar meer inspiratie? Bekijk hier een overzicht van andere gezonde tussendoortjes!

Je biologische sappen bestellen bij Green Carrot – mét korting

Bij GreenCarrot.be ben je op de juiste plek voor slowjuices vol vitaminen, mineralen, antioxidanten en levende enzymen uit verse, biologische, onbewerkte groenten en fruit. Kies je sapjes, plaats ze in je winkelmandje en reken af. Schrijf je je in op onze nieuwsbrief, dan ontvang je een kortingscode voor 10% korting op je eerste bestelling.

Dol op je dagelijkse slowjuice als gezond tussendoortje? Overweeg dan zeker een abonnement van 3, 6 of 12 maanden. Je krijgt dan elke maand je gewenste sapjes aan huis geleverd en je krijgt 5, 10 of zelfs 15% korting.