Bekijk onze producten

Koud geperst sap

Slowjuicen is hetzelfde als koud persen. Het is de gezondste manier om sap uit groenten en fruit te persen. Een slowjuicer draait op lage toeren en maakt geen hitte aan. Alle vitaminen, mineralen en vooral de enzymen van de groenten en het fruit blijven behouden.

Er bestaan verschillende manieren om sap te persen. Een blender of sapcentrifuge maakt warmte aan en haalt alle voedingsstoffen en enzymen uit de groenten en het fruit. Door ze te slowjuicen of koud te persen, bewaar je de voedingswaarde van het fruit en de groenten volledig. En omdat er geen pulp koudgeperst sap zit, moet je spijsvertering niet werken. Je lichaam neemt zo alle enzymen en voedingsstoffen supersnel op.

Slouwjuicen is een heel arbeidsintensief werk dat voor een groot stuk met de hand gebeurt. In 1 sapje zitten ook 1 tot 1,5 kg biologisch gekweekte groenten en fruit. Vandaar het prijsverschil.

De beste manier om meer energie te krijgen en je gezondheid op peil te brengen? Je lichaam en je lichaamscellen hydrateren, de juiste voeding en genoeg alkaline geven. Iets wat geen enkel poeder en geen enkele zalf kunnen. Je lichaam moet binnenin gezond zijn. Het effect van alkaline? Hoe meer je ervan in je lichaam hebt, hoe minder snel je veroudert. De meeste groenten en fruit geven je lichaam de alkaline die het nodig heeft. In tegenstelling tot de meeste granen en dierlijke producten, die een toxisch effect op je lichaam hebben. Net als alcohol, koffie en bewerkt voedsel. Door elke dag 100% vers en biologisch koudgeperst sap in je menu op te nemen, zuiver je je lichaam. Met het koudgeperst sap van Green Carrot voel je je beter, word je minder snel oud en krijg je meer energie.

Enzymen zijn speciale eiwitten die de stoffen in ons lichaam doen werken en ons lichaam doen herstellen. Gewone eiwitten, koolhydraten, vet, vitaminen en mineralen? Dat zijn bouwstenen. Zonder enzymen doen ze … niets. De enzymen in rauwe groenten en vers fruit zijn nog intact. Door ze te koken, te blenden of te mixen, warm je ze op en breek je ze af. Alleen vitaminen overleven in warmte. Slowjuicen perst het sap langzaam uit de groenten en het fruit, zonder ze op te warmen. Net dat maakt slowjuicen tot een gemakkelijke en lekkere oplossing: je lichaam neemt alle enzymen en voedingsstoffen volledig op.

Load More