Bekijk onze producten

Lever ontgiften: weg met afvalstoffen!

Iedere dag wordt je lichaam geconfronteerd met schadelijke stoffen zonder dat je het zelfs beseft. Gezond leven alleen is niet genoeg. Om efficiënt te ontgiften heeft je lichaam hulp nodig. Ook je lever speelt een cruciale rol in de stofwisseling en ontgifting van je lichaam. Als je lever overbelast is, kunnen de afvalstoffen niet goed worden afgevoerd. Je lever ontgiften is dan ook de ideale manier om giftige stoffen op te ruimen!

detox ontgiften lever

Je lever ontgiften? Start je detoxkuur met Green Carrot!

Detoxkuur met slowjuice

Ben je op zoek naar een efficiënte en effectieve manier om je lichaam te voorzien van de nodige voedingsstoffen? Dan is een detoxkuur met slowjuice-sapjes zeker iets voor jou. Slowjuices zijn pulpvrije en bevatten bovendien ook geen vezels. Tijdens de sapjeskuur drink je 6 slowjuices per dag en zal je spijsvertering dus 1 tot 3 dagen niet werken. Je krijgt boordevol vitaminen en mineralen binnen en je lichaam begint te ontgiften waardoor alle afvalstoffen worden afgevoerd. Een correct opgebouwde detoxkuur brengt je lichaam terug in evenwicht en is alleen maar positief voor je gezondheid. Energie wordt naar belangrijke organen gestuurd zoals je longen, nieren, galblaas, huid en uiteraard je lever. Daarnaast brengt zo’n kuur nog voordelen met zich mee, zoals een vlotte spijsvertering, beter metabolisme en een gezonde huid. Ongezonde voedingsmiddelen zoals alcohol, zuivel, bewerkte voeding en dierlijke producten kan je maar beter vermijden.

Start je detoxkuur bij Green Carrot

Wil je je lever ontgiften? Met andere woorden, is een detoxkuur met slowjuice-sapjes iets voor jou maar weet je niet goed hoe te beginnen? Green Carrot zorgt voor een afgewogen detoxkuur waarbij we jou bijstaan doorheen het volledige proces. Is het niet jouw eerste detoxkuur en ben je al wat ervaren? Ook dan heeft Green Carrot de ideale sapjeskuur voor jou. Wil je dus zo snel mogelijk starten met jouw detoxkuur of heb je nog enkele vragen? GreenCarrot.be!