Bekijk onze producten

Lever ontgiften: weg met afvalstoffen!

Onze lever vervult verschillende functies. De belangrijkste? De afvoer van gifstoffen. Maar dat is zeker niet de enige functie. Hij slaat ook overtollig glucose op en maakt gal en eiwitten aan – allebei noodzakelijk voor het goed functioneren van ons lichaam. Dat het maar logisch is dat we goed zorg dragen voor onze lever, nietwaar? Heb je je even te veel laten gaan en wil je wat extra aandacht besteden aan je lichaam? Voel je dat het nodig is om giftige stoffen op te ruimen of heb je het advies gekregen van een diëtist? Dan kun je beginnen met je lever ontgiften. Wij zetten je graag op weg met onze detoxkuur!

sapjeskuur voor lever ontgiften

Je lever ontgiften? Start je detoxkuur met Green Carrot!

Waarom je lever reinigen?

Is je lichaam dan niet zelf in staat alles ‘op te ruimen’? Niet altijd, nee. Ons lichaam krijgt het hard te verduren. Zelfs als je heel gezond eet en leeft, kom je in aanraking met gifstoffen: van ongezonde stoffen in schoonmaakproducten tot synthetische geurstoffen in je deo of parfum. Al die gifstoffen kunnen zich geleidelijk opbouwen in je lichaam.

Of misschien heb je je even (te) goed laten gaan met de consumptie van allerlei ongezonde voedingsmiddelen, zei je te weinig nee tegen verleidelijke cocktails of heb je door bepaalde omstandigheden even niet de nodige aandacht aan je gezonde eet- en leefpatroon kunnen besteden. Hoe dan ook: sapjes to the rescue!

Terug in evenwicht met een detoxkuur

Als je op zoek naar een efficiënte en effectieve manier om je lichaam te voorzien van de nodige voedingsstoffen en het terug in evenwicht te brengen, kan een detoxkuur het antwoord zijn. In onze webshop kun je een detoxkuur bestellen van 1 tot 9 dagen. Elke dag van je kuur drink je dan 11 sapjes van 200 ml en 3 tassen thee – en voldoende water. Op die manier reset je als het ware je lichaam. Je lichaam zal de massa vitaminen en mineralen uit al die groenten en fruit opnemen, maar doordat slowjuices geen pulp en dus geen vezels bevatten, zal je spijsvertering vakantie krijgen tijdens je sapjeskuur. Het resultaat? Je lichaam begint te ontgiften en alle afvalstoffen af te voeren.

Een correct opgebouwde detoxkuur van koudgeperste, snel ingevroren sapjes brengt je lichaam terug in evenwicht en is alleen maar positief voor je gezondheid. Energie wordt naar belangrijke organen gestuurd zoals je longen, nieren, galblaas, huid en uiteraard je lever. Daarnaast brengt zo’n kuur nog voordelen met zich mee, zoals een vlotte spijsvertering, beter metabolisme en een gezonde huid.

Start je detoxkuur met Green Carrot

Is een detoxkuur met slowjuice-sapjes iets voor jou maar weet je niet goed hoe te beginnen? Green Carrot zorgt voor een afgewogen detoxkuur van biologische sappen waarbij we jou bijstaan doorheen het volledige proces. Is het niet jouw eerste sapjeskuur en ben je al wat ervaren met lever ontgiften? Ook dan heeft Green Carrot de ideale sapjeskuur voor jou. Wil je dus zo snel mogelijk starten met jouw detoxkuur of heb je nog enkele vragen? We helpen je graag op weg. Stuur ons een mail of contacteer ons via sociale media en we beantwoorden met plezier jouw sappigste vragen.