100% vers, biologisch en onbewerkt slow juice

Slowjuicen: gezond? Reken maar!

Zijn jullie sapjes biologisch?

We gebruiken enkel verse, biologisch gekweekte groenten, fruit en kruiden. Om je 100% kwaliteit te leveren, leggen we de lat hoog. Daarom vervangen we soms een bepaalde groente of fruit door een gelijkwaardig product.

Zijn jullie sapjes veganistisch?

100%. Je vindt er geen enkel dierlijk product in terug.

Zijn jullie sapjes glutenvrij?

Absoluut. Zelfs met een microscoop vind je geen gluten in onze sapjes.

Wat zijn enzymen?

Enzymen zijn speciale eiwitten die de stoffen in ons lichaam doen werken en ons lichaam doen herstellen. Gewone eiwitten, koolhydraten, vet, vitaminen en mineralen? Dat zijn bouwstenen. Zonder enzymen doen ze … niets. De enzymen in rauwe groenten en vers fruit zijn nog intact. Door ze te koken, te blenden of te mixen, warm je ze op en breek je ze af. Alleen vitaminen overleven in warmte. Slowjuicen perst het sap langzaam uit de groenten en het fruit, zonder ze op te warmen. Net dat maakt slowjuicen tot een gemakkelijke en lekkere oplossing: je lichaam neemt alle enzymen en voedingsstoffen volledig op.

Waarom voel ik me misselijk?

De grote geconcentreerde hoeveelheid vitaminen en mineralen voert de giftige stoffen in je lichaam via je bloedvaten af. Het kan zijn dat je hierdoor een tijdje misselijk bent. Neem je dat risico liever niet? Drink het sap traag over een langere periode gespreid op en combineer het met veel water.

Ik heb 2 dezelfde sapjes, maar ze verschillen lichtjes van kleur.

We bereiden onze sapjes met de hand. In kleine hoeveelheden. Daardoor kunnen er tussen de bereidingen kleine kleurverschillen zijn. Het garandeert je dat je sapjes puur natuur zijn. Zo garanderen we de kwaliteit van elk flesje.

Help! Er ligt bezinksel in mijn sapje!

Perfect! Aan het bezinksel herken je een gezonde slowjuice zonder bewaarmiddelen. Even schudden, drinken en genieten. Smakelijk!

Bestel nu je gezond Green Carrot slow juice

100% biologisch en koud geperst

Nog vragen?
Bel of mail ons.

Niet alleen zijn onze cookies om op te eten, maar ze zorgen ook voor de verbetering van jouw ervaring op onze website.
Door op “Ok, ik aanvaard’ te klikken ga je akkoord met de 
gebruiksvoorwaarden van deze website.
OK, ik aanvaard Nee, bekijk de gebruiksvoorwaarden