100% vers, biologisch en onbewerkt slow juice

Detox-kuur met slowjuice-sapjes

Waarom moet ik aan een detox-kuur met sapjes beginnen?

Elke dag neemt je lichaam giftige stoffen op zonder dat je het beseft. Ze zitten in de chemische stoffen in parfum, de kleurstoffen in je kleding en de schoonmaakproducten bij je thuis. Zelfs in de buitenlucht, het eten dat je op tafel zet en het kraantjeswater. Hoe gezond je ook leeft, je lichaam heeft hulp nodig om efficiënt te ontgiften. Door een maximum aan voedingsstoffen op te nemen, vernieuwt je lichaam je lichaamscellen. Een detox-kuur met sapjes helpt je om al die voedingsstoffen binnen te krijgen. Je krijgt er ook nog eens meer energie van.

Wat doet een detox-kuur met mijn lichaam?

Slowjuice bevat geen pulp, en dus ook geen vezels. Je lichaam neemt dat pulpvrije sap meteen op nadat je het gedronken hebt. Zo moet je spijsvertering niet werken. Tijdens een detox-kuur drink je 6 sapjes per dag en stuur je je spijsvertering 1 tot 3 dagen met vakantie. Dankzij de massa vitaminen en mineralen die je zo binnen krijgt, begint je lichaam te ontgiften en voert het alle afvalstoffen af.

Wat zijn de voordelen van een detox-kuur?

Je lichaam heeft hulp nodig om te voorkomen dat je cellen verslechteren, en om je slechte cellen te herstellen. Een zorgvuldig samengestelde detox-kuur brengt je lichaam terug in evenwicht en heeft op lange termijn alleen maar voordelen voor je gezondheid. Een detox-kuur stuurt energie naar je belangrijke organen zoals je lever, nieren, longen, galblaas en huid. De voordelen van zo’n kuur: onder meer een vlotte vertering, een beter metabolisme en een gezonde huid. En tonnen meer energie.

Hoe moet ik me op een detox-kuur voorbereiden?

De beste manier om je lichaam voor te bereiden? Ban alle ongezonde voedingsmiddelen zoals alcohol, zuivel, dierlijke producten en bewerkte voeding.

Wat mag ik verwachten tijdens een detox-kuur?

Iedereen reageert anders op een detox-kuur. De sapjes duwen de afval- en giftige stoffen in je lichaam naar buiten. Zodra het ontgiften begint, kun je last hebben van hoofdpijn, uitslag en misselijkheid. Maar ook van vermoeidheid en een lichte zweetgeur. De meeste mensen voelen zich misselijk. Een gevoel dat je gemakkelijk vermindert door genoeg water te drinken. Het reinigingsproces vraagt enorm veel energie. Luister naar je lichaam en rust wanneer het nodig is.

Start nu je detox-kuur met Green Carrot sapjes

100% biologisch en koud geperst

Nog vragen?
Bel of mail ons.

Niet alleen zijn onze cookies om op te eten, maar ze zorgen ook voor de verbetering van jouw ervaring op onze website.
Door op “Ok, ik aanvaard’ te klikken ga je akkoord met de 
gebruiksvoorwaarden van deze website.
OK, ik aanvaard Nee, bekijk de gebruiksvoorwaarden