Bekijk onze producten

100% vers, biologisch en onbewerkt slow juice

Green Carrot is het verhaal van Nicola. Al verschillende jaren een gepassioneerd slowjuicer. Omdat zelf slowjuicen een grote hap uit je beperkte vrije tijd neemt, gaat hij op zoek naar professionele leveranciers. Alleen: overtuigd van de positieve effecten die biologische groenten en fruit op je gezondheid hebben, mist hij iets. En besluit hij om van zijn gezonde hobby zijn beroep te maken. Green Carrot is het resultaat.

Green Carrot slowjuices

Een betere gezondheid? Die begint bij een dagelijks onbewerkt sapje!

Koud geperst slow juice zonder toevoegingen

Green Carrot maakt 100% onbewerkte, niet-gepasteuriseerde groente- en fruitsappen. Bijna al onze ingrediënten halen we bij biologische boerderijen in de streek. We persen al onze sappen koud, filteren en bottelen ze. Daarna vriezen we ze supersnel in. Elk sapje is onbewerkt, veganistisch en glutenvrij. We voegen nooit additieven of bewaarmiddelen toe. Jouw waarborg voor 100% vers slow juice van topkwaliteit.

Enige Belgische slow juice leverancier met biologisch keurmerk

Groenten en fruit die in grote hoeveelheden voor verkoop geteeld worden? Daarin zitten onvermijdelijk minieme restanten van pesticiden en schadelijke stoffen. Allemaal stoffen die je liever niet drinkt. Green Carrot maakt slow juice van biologisch geteelde groenten en fruit. Om alle voedingsstoffen te bewaren, persen we alle groenten en fruit koud met een dubbele schroefpers. Een proces waarvoor we als enige leverancier in België een biokeurmerk kregen.

Enige Belgische leverancier die je slow juice supersnel invriest

Supersnel invriezen? Verschilt dat met gewoon invriezen? Absoluut. Hoe sneller groenten en fruit volledig diepgevroren zijn, hoe meer voedingsstoffen je bewaart. En hoe kleiner de ijskristallen van het vriesproces zijn. Het voordeel daarvan? Hoe kleiner, hoe minder de smaak en de kwaliteit aangetast worden. Daarom kiest Green Carrot voor shock freezen of supersnel invriezen. Een betere manier van bewaren bestaat niet. Green Carrot is de enige slow juice leverancier in België die je sapjes supersnel invriest.

Green Carrot levert als enige slow juice in heel België

Woon je in Wallonië? Dan had je tot de komst van Green Carrot pech. Geen enkele leverancier levert ten zuiden van de taalgrens. Green Carrot is de enige producent van slow juice die ook in Wallonië levert. Op woensdag en vrijdag. In Vlaanderen en Brussel leveren we van dinsdag tot en met zaterdag.