Bekijk onze producten

Onze ingrediënten: 100% verse bio groenten en fruit

Alle ingrediënten die we gebruiken, worden geteeld in biologische boerderijen uit de streek. In onze sapjes zitten alleen verse bio groenten en fruit van topkwaliteit.

Amandelnoten

Amandelen helpen om je slechte cholesterol te verlagen en je goede cholesterol te verhogen. En dat is dan weer goed voor je bloedcirculatie en het transport van de voedingsstoffen in je lichaam. Daarnaast geven ze je huid een gezonde kleur.

Ananas

Zeg je ananas, dan zeg je bromelaïne. Een natuurlijke ontstekingsremmer die de pijn van artritis vermindert. Het enzym helpt om eiwitten te verteren. Vers ananassap zit vol vitaminen en mineralen die je lichaamscellen gezonder maken.

Appel

Een appel barst van de goede voedingsstoffen. Hij zit vol met vitaminen en antioxidanten. De stoffen helpen je om het suikerpeil in je bloed op peil te houden en verminderen de hoeveelheid glucose die je lichaam tijdens je spijsvertering opneemt.

Broccoli

Je geeft het broccoli niet na, maar het is een topper op de lijst van supergroenten. Broccoli zit tjokvol voedingsstoffen. Ze doen je lichaamscellen beter werken, beschermen je bloedvaten en verlagen je slechte cholesterol. Eigenlijk … heeft broccoli te veel voordelen om ze allemaal op te noemen.

Cashewnoten

Cashewnoten zijn gevuld met essentiële vitaminen en mineralen. Verzadigde vetten of cholesterol zijn er niet in te vinden. 100 gram cashewnoten is goed voor 20% van de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid magnesium. Een mineraal waarvan de meeste mensen een tekort hebben.

Cayennepeper

Pijnlijke spieren en gewrichten? Start een behandeling met cayennepeper en je voelt je meteen stukken beter. De peper warmt je lichaam op, versnelt je stofwisseling en helpt je lichaam om vet te verbranden.

Citroen

Hoewel citroensap zuur is, haalt het de zuurtegraad van je lichaam naar beneden. De citrusvrucht zit boordevol vitamine C. Die geeft je immuniteit een boost en verbetert de stofwisseling in je lichaam. Citroen reinigt je lever en stimuleert je spijsvertering.

Dadels

In dadels zit een pak meer kalium dan in bananen. Ze zorgen ervoor dat je lichaam geen calcium verliest en versterken je botten. Dadels zijn belangrijke bondgenoten in de strijd tegen osteoporose.

Gember

Gember is een plant die barst van de antioxidanten en sinds mensenheugenis als medicijn gebruikt wordt. De stoffen in gember verlichten spierpijn, werken als ontstekingsremmer en verlicht maag- en darmklachten.

Himalayazout

84: het aantal mineralen dat in Himalayazout zit. Daarmee is het een van de zuiverste soorten zout. Het blijft zout, dus we voegen maar een minieme hoeveelheid aan onze sapjes toe om ze op smaak te brengen. Én omdat het je lichaam reinigt en ontgift.

Komkommer

Komkommers hebben een koele, verfrissende smaak. De stoffen in het water van deze groente vullen het vocht in je lichaam aan en werken je lichaamsvoorraad voedingsstoffen bij. Komkommer versterkt ook je bindweefsel en helpt je gezond blijven.

Munt

Munt houdt je huid gezond, heeft een rustgevend effect op je maag, darmen en spijsvertering, en verlicht astma en ademhalingsstoornissen. Onderzoek toont aan dat het kruid de groei van borst-, lever- en pancreastumoren stopt en je huid, longen en dikke darm beschermen tegen kanker.

Peterselie

Peterselie is een krachtige ontgifter en een echte vitaminebom. Er zit meer ijzer in dan in spinazie. Het kruid versterkt je immuunsysteem, houdt belangrijke organen zoals je nieren gezond en zwengelt de aanmaak van rode bloedlichaampjes aan. Studies tonen aan dat het kankerverwekkende stoffen neutraliseert en long- en borstkanker helpt genezen.

Rode biet

Niets beters dan rode bieten om je lever gezond te houden. Ze helpen je lever om vet te verwerken en verwijderen het vet dat in je lever zit als gevolg van diabetes, obesitas, een te hoge bloeddruk en alcoholisme. De nitraten en andere stoffen helpen je cellen groeien en herstellen, en gaan stemmingswisselingen tegen.

Selder

Selder is een echte supergroente. De groente helpt je spijsvertering een handje en is een bron van mineralen en elektrolyten. Onderzoek toont aan dat selder ook de groei van kankercellen stopt.

Sinaasappel

Sinaasappels zitten volgepakt met voedingsstoffen die je lichaam nodig heeft. Ze geven je bergen energie, verminderen je kans op een hartziekte met 50% en geven je algemene gezondheid een gigantische boost.

Spinazie

Ook spinazie is een supergroente. De bladgroente is rijk aan onder meer antioxidanten, vitaminen, mineralen en omega 3-vetzuren. Spinazie is een echte energiebom en geeft je een allround-bescherming.

Echte vanille

We gebruiken vanille enkel als smaakmaker in onze sapjes. Toch kiezen we bewust voor échte vanille omdat die op 1 na alle mineralen bevat. Vanille helpt de bacteriën in je lichaam in bedwang te houden zodat ze niet tot ziektes kunnen uitgroeien.

Wortel

De goede eigenschappen van wortelen kent iedereen. Ze helpen je om goed te (blijven) zien, ze houden je tanden en je huid gezond en jagen de productie van rode bloedlichaampjes aan. En dat is positief voor je hart: je vermindert je kans op een beroerte of een hartziekte.