Bekijk onze producten

Onze werkwijze

Hoe we onze detox-sappen produceren

Alleen ingrediënten die bij levering 100% rijp zijn, gaan de juicer in. De groenten en het fruit die nog niet helemaal rijp zijn? Die laten we op kamertemperatuur rustig verder rijpen. Meteen na het persen vriezen we via shock freezen onze detox-sappen vers en supersnel in. Zo geven we ze een optimale smaak en een maximale voedingswaarde.

Van ingrediënt tot slowjuice in 8 stappen

1. Grondig schoonmaken

We wassen onze verse groenten en fruit met de hand tot ze 100% proper zijn.

2. Imperfecties wegsnijden

Hoe minder imperfecties, hoe beter de smaak.

3. Op maat snijden

We snijden alle ingrediënten met de hand in fijne stukken om onze slowjuicer het maximum aan smaak en voedingsstoffen eruit te laten halen.

4. Koud persen

We persen onze detox-sappen in onze Angel Juice met dubbele schroefpers, de Rolls Royce onder de slowjuicers.

5. Filteren

Voor we je sapje bottelen, filteren we het om er alle pulp uit te halen en de smaak en de kwaliteit te verhogen.

6. Bottelen

We bottelen je slowjuice meteen na het persen in 100% gifvrije plastic flessen.

7. Supersnel invriezen (shock freezen)

Na het bottelen vriezen we onze detox-sappen supersnel in om de volledige voedingswaarde tot bij je thuis te bewaren.

8. Opslaan

We bewaren je sapjes in onze vrieskamer tot vlak voor levering bij je thuis.