Bekijk onze producten

Onze sapjes

Heb je gewoon wat vitaminen nodig? Kun je extra energie gebruiken om de dag door te komen? Of wil je meteen al die afvalstoffen uit je lichaam halen? Kies uit onze slowjuicer-recepten de slowjuice, notenmelk of detox-kuur die het beste past bij wat je wilt bereiken.

Slowjuices online kopen

Start je aan een detox sapjeskuur, heb je een gezonde levensstijl of net niet en je wilt toch je dagelijkse portie fruit en groenten binnen? De slowjuices van Green Carrot zijn een bron van vitaminen, mineralen, antioxidanten en levende enzymen. Snel, gemakkelijk en een geweldige manier om je dag goed te beginnen. Slowjuices kopen online kan je nu doen in de webshop van Green Carrot!

Energieboost nodig?

Zonder dat je het goed en wel beseft, neemt je lichaam dagelijks een groot aandeel giftige stoffen op uit de lucht, vlees, parfum, schoonmaakmiddelen en meer. Door deze giftige stoffen voel je je moe, suf en heb je vaak hoofdpijn. Om al deze giftige stoffen te bestrijden zijn een grote portie groenten en fruit nodig. En daar komt de slowjuice als redding! In een flesje slowjuice van 500 ml zit ongeveer 1 kg groenten en fruit. De slowjuice zal de giftige stoffen elimineren uit je lichaam en je zal een energieboost krijgen die je heel de dag actief en gefocust zal houden. Je slowjuice online kopen en een voorraad gezonde energieboosts opslaan? Bestel dan nu je favoriete fruit- en groentensapjes in de webshop van Green Carrot!

Green Carrot, jouw bron van slowjuices

Green Carrot maakt gebruik van koudgeperste biologische slowjuices. Dit zorgt ervoor dat alle enzymen en voedingsstoffen bewaard blijven. De versgeperste vruchtensappen worden onmiddellijk ingevroren om de voedingsstoffen zo goed en zo lang mogelijk te bewaren. Dit maakt ook dat er geen enkel additief of bewaarmiddel moet toegevoegd worden aan de sapjes. Wil je een Glow from within, eerder wat Fuel bijtanken of start je je dag het liefst met een Apple Mojito? Bestel dan nu je favoriete sapjes in de webshop van Green Carrot. Slowjuices kopen online en aan huis geleverd, waar wacht je nog op?