Bekijk onze producten

Onze sapjes

Heb je gewoon wat vitaminen nodig? Kun je extra energie gebruiken om de dag door te komen? Of wil je meteen al die afvalstoffen uit je lichaam halen? Kies de slowjuice die het beste past bij wat je wilt bereiken!

online slowjuices kopen

Slowjuices kopen online: 100% bio, vers en onbewerkt

Wil je gezond leven? Dan is een dagelijkse, gezonde hoeveelheid groenten en fruit onontbeerlijk. Een gemakkelijke, snelle manier om van bij het begin van de dag jouw portie binnen te krijgen? Yes, slowjuices! Maar misschien heb je het te druk om elke dag een groentesap of vruchtensap te persen. En een goede slowjuicer? Yep, een serieuze investering. In onze webshop kun je slowjuices kopen online. Bestel, proef en ervaar de voordelen van deze snelle, gemakkelijke en supergezonde manier om je dag te starten!

Slow juice + shock freeze = 100% voedingswaarde, ook na 1 jaar

Onze 100% biologische sappen bevatten nog evenveel voedingsstoffen op het moment dat ze bij jou thuis aankomen als meteen na de productie ervan. Dat komt overeen met de voedingsstoffen van ongeveer 1 kg groenten en fruit per flesje van 500 ml!

Hoe zorgen we ervoor dat onze sapjes 100% voedingswaarde behouden?

  • Enerzijds door traag en dus koud te persen: de dubbele schroefpers van onze supermachine ‘knaagt’ aan de groenten en het fruit en haalt zo het sap eruit. Daarbij komt nauwelijks warmte vrij die een negatief effect kan hebben op de vitaminen, mineralen en enzymen.
  • Anderzijds kiezen we ervoor om je koudgeperste bio sapjes onmiddellijk na de bereiding supersnel in te vriezen. Een betere bewaarmethode dan shock freezing bestaat niet. Je vers geperste sapje wordt zo eigenlijk op pauze gezet, waardoor al het goede behouden blijft.
  • De sapjes leveren we met onze eigen vrieswagens. Zo garanderen we de beste kwaliteit, van de biologische boerderij tot bij jou thuis.

Jouw gezondheid op de eerste plaats

Green Carrot is ontstaan vanuit een overtuiging. Sapjes zijn de max, om het nu even héél kort te zeggen. Zeker als je kiest voor 100% bio en koudgeperste sapjes. Of je nu gewoon af en toe een slowjuice wil drinken of af en toe een detoxkuur wil doen om je lever te ontgiften (of voor een andere reden) – in onze webshop kun je je slowjuices kopen online en een voorraad gezonde energieboosts opslaan!

Oh ja, grote fan van onze sapjes? Overweeg dan zeker een abonnement, waarmee je gewoon elke maand je favoriete fruit- en groentensapjes aan huis geleverd krijgt, voor 3, 6 of 12 maanden en met 5, 10 of 15% korting. Handig!