Bekijk onze producten

Zeg niet zomaar juice tegen een slow juice

Bij Green Carrot kiezen we voor traag. Traag persen, slow juicing – om daarna op volle toeren door het leven te huppelen (of ja, het mag ook trager hoor, maar je snapt wel wat we bedoelen, toch?). Voor een slow juice gebruiken we niet zomaar gelijk welk apparaat. Al zeker geen simpele sapcentrifuge, maar ook geen blender of hydraulische persmachine. We bring out the big guns voor onze biologische sappen: de Angel Juicer, beter bekend als de Rolls Royce onder de slowjuicers. Ehm, ja, waarom dan? Wel, dit apparaat knaagt als het ware aan de biologische, kraakverse groenten en fruit die we erin steken en haalt zo met zijn dubbele schroefpers al het sap eruit. Warmte komt daar nauwelijks aan te pas – met als gevolg ook minimaal verlies van vitaminen, mineralen en enzymen. That’s the way we like it! En hopelijk jij ook. Bestel je Green Carrot-slowjuices en geniet van de puurste, trage sapjes 😁

Green Carrot slow juice

Take it slow met een Green Carrot-sapje »

We doen ook aan shock freezing!

Wat, waarom? Wel, je merkt het zelf goed genoeg als je in een appel bijt en die dan even laat liggen: hij begint al snel bruiner te worden. Als je sapjes perst en ze dan gewoon laat staan, zullen ze er al snel ook niet meer zo fris uitzien. Daarom kiezen wij ervoor om ze supersnel in te vriezen zodra ze uit onze juicer gesijpeld zijn. Supersnel, want zo gaan er zo min mogelijk mineralen, vitaminen en enzymen verloren. Bestel je sapjes in onze webshop? Dan leveren we ze in die diepgevroren toestand en kun je ze meteen bij levering in de diepvriezer steken.

Bestel je biologische sapjes met korting

Het moge intussen wel duidelijk zijn: in onze webshop vind je slow juice van de beste kwaliteit. Bio, onbewerkt, koud en traag geperst voor optimaal behoud van voedingsstoffen – en echt lekker, al is dat natuurlijk subjectief en zijn we misschien lichtelijk bevooroordeeld 😉 Ben je op zoek naar gezonde sapjes om de dag mee te beginnen of als gezond tussendoortje? Shop via onze webshop en je ontvangt 5, 10 of 15% korting als je een abonnement neemt voor 3, 6 of 12 maanden.