Bekijk onze producten

Veelgestelde vragen

Slowjuicen is hetzelfde als koud persen. Het is de gezondste manier om sap uit groenten en fruit te persen. Een slowjuicer draait op lage toeren en maakt geen hitte aan. Alle vitaminen, mineralen en vooral de enzymen van de groenten en het fruit blijven behouden.

Er bestaan verschillende manieren om sap te persen. Een blender of sapcentrifuge maakt warmte aan en haalt alle voedingsstoffen en enzymen uit de groenten en het fruit. Door ze te slowjuicen of koud te persen, bewaar je de voedingswaarde van het fruit en de groenten volledig. En omdat er geen pulp koudgeperst sap zit, moet je spijsvertering niet werken. Je lichaam neemt zo alle enzymen en voedingsstoffen supersnel op.

Woon je in Vlaanderen of Brussel? Dan leveren we je bestelling de volgende dag van dinsdag tot en met zaterdag. In Wallonië leveren we – voorlopig – alleen op woensdag en zaterdag.

We bereiden onze sapjes met de hand. In kleine hoeveelheden. Daardoor kunnen er tussen de bereidingen kleine kleurverschillen zijn. Het garandeert je dat je sapjes puur natuur zijn. Zo garanderen we de kwaliteit van elk flesje.

Perfect! Aan het bezinksel herken je een gezonde slowjuice zonder bewaarmiddelen. Even schudden, drinken en genieten. Smakelijk!

Slouwjuicen is een heel arbeidsintensief werk dat voor een groot stuk met de hand gebeurt. In 1 sapje zitten ook 1 tot 1,5 kg biologisch gekweekte groenten en fruit. Vandaar het prijsverschil.

De beste manier om meer energie te krijgen en je gezondheid op peil te brengen? Je lichaam en je lichaamscellen hydrateren, de juiste voeding en genoeg alkaline geven. Iets wat geen enkel poeder en geen enkele zalf kunnen. Je lichaam moet binnenin gezond zijn. Het effect van alkaline? Hoe meer je ervan in je lichaam hebt, hoe minder snel je veroudert. De meeste groenten en fruit geven je lichaam de alkaline die het nodig heeft. In tegenstelling tot de meeste granen en dierlijke producten, die een toxisch effect op je lichaam hebben. Net als alcohol, koffie en bewerkt voedsel. Door elke dag 100% vers en biologisch koudgeperst sap in je menu op te nemen, zuiver je je lichaam. Met het koudgeperst sap van Green Carrot voel je je beter, word je minder snel oud en krijg je meer energie.

Enzymen zijn speciale eiwitten die de stoffen in ons lichaam doen werken en ons lichaam doen herstellen. Gewone eiwitten, koolhydraten, vet, vitaminen en mineralen? Dat zijn bouwstenen. Zonder enzymen doen ze … niets. De enzymen in rauwe groenten en vers fruit zijn nog intact. Door ze te koken, te blenden of te mixen, warm je ze op en breek je ze af. Alleen vitaminen overleven in warmte. Slowjuicen perst het sap langzaam uit de groenten en het fruit, zonder ze op te warmen. Net dat maakt slowjuicen tot een gemakkelijke en lekkere oplossing: je lichaam neemt alle enzymen en voedingsstoffen volledig op.

Bij Green Carrot moet je geen minimumhoeveelheid bestellen. Voor een bestelling van minder dan 50 euro vragen we wel een leveringstarief van 14,95 euro.

Dat kan. Bel of mail ons en we maken een afspraak.

Elke dag neemt je lichaam giftige stoffen op zonder dat je het beseft. Ze zitten in de chemische stoffen in parfum, de kleurstoffen in je kleding en de schoonmaakproducten bij je thuis. Zelfs in de buitenlucht, het eten dat je op tafel zet en het kraantjeswater. Hoe gezond je ook leeft, je lichaam heeft hulp nodig om efficiënt te ontgiften. Door een maximum aan voedingsstoffen op te nemen, vernieuwt je lichaam je lichaamscellen. Een detox-kuur met sapjes helpt je om al die voedingsstoffen binnen te krijgen. Je krijgt er ook nog eens meer energie van.

Slowjuice bevat geen pulp, en dus ook geen vezels. Je lichaam neemt dat pulpvrije sap meteen op nadat je het gedronken hebt. Zo moet je spijsvertering niet werken. Tijdens een detox-kuur drink je 6 sapjes per dag en stuur je je spijsvertering 1 tot 3 dagen met vakantie. Dankzij de massa vitaminen en mineralen die je zo binnen krijgt, begint je lichaam te ontgiften en voert het alle afvalstoffen af.

De beste manier om je lichaam voor te bereiden? Ban alle ongezonde voedingsmiddelen zoals alcohol, zuivel, dierlijke producten en bewerkte voeding.

Iedereen reageert anders op een detox-kuur. De sapjes duwen de afval- en giftige stoffen in je lichaam naar buiten. Zodra het ontgiften begint, kun je last hebben van hoofdpijn, uitslag en misselijkheid. Maar ook van vermoeidheid en een lichte zweetgeur. De meeste mensen voelen zich misselijk. Een gevoel dat je gemakkelijk vermindert door genoeg water te drinken. Het reinigingsproces vraagt enorm veel energie. Luister naar je lichaam en rust wanneer het nodig is.

We gebruiken enkel verse, biologisch gekweekte groenten, fruit en kruiden. Om je 100% kwaliteit te leveren, leggen we de lat hoog. Daarom vervangen we soms een bepaalde groente of fruit door een gelijkwaardig product.

100%. Je vindt er geen enkel dierlijk product in terug.

Je lichaam heeft hulp nodig om te voorkomen dat je cellen verslechteren, en om je slechte cellen te herstellen. Een zorgvuldig samengestelde detox-kuur brengt je lichaam terug in evenwicht en heeft op lange termijn alleen maar voordelen voor je gezondheid. Een detox-kuur stuurt energie naar je belangrijke organen zoals je lever, nieren, longen, galblaas en huid. De voordelen van zo’n kuur: onder meer een vlotte vertering, een beter metabolisme en een gezonde huid. En tonnen meer energie.

De grote geconcentreerde hoeveelheid vitaminen en mineralen voert de giftige stoffen in je lichaam via je bloedvaten af. Het kan zijn dat je hierdoor een tijdje misselijk bent. Neem je dat risico liever niet? Drink het sap traag over een langere periode gespreid op en combineer het met veel water.

De slowjuicer-sapjes die wij leveren, bewaar je in je diepvriezer bij -18 graden.

Green Carrot slowjuicer-sap kun je minimaal 6 maanden in je diepvriezer bewaren. De meeste sapjes zelfs langer dan 6 maanden. Zodra je ze ontdooit, zijn ze nog 4 dagen houdbaar in je koelkast.

Absoluut. Zelfs met een microscoop vind je geen gluten in onze sapjes.

Load More