Bekijk onze producten

Waarom sap van onbewerkte groenten en fruit drinken?

Je lichaam heeft elke dag een constante toevloed van vitaminen, mineralen, antioxidanten en levende enzymen nodig. En die vind je alleen terug in verse en voedingsrijke, onbewerkte groenten en fruit. Veel mensen – misschien ook jij – vinden het moeilijk om elke dag een gezonde hoeveelheid groenten en fruit te eten. Slowjuice helpt je daarbij. Met 1 flesje krijg je een massa aan gezonde voedingsstoffen binnen.

waarom biologisch sap drinken

Bestel je 100% verse, onbewerkte sapjes bij Green Carrot!

Waarom we veel groenten en fruit nodig hebben

Het eten dat tijdens een gemiddelde maaltijd op je bord ligt, verhoogt de zuurtegraad van je lichaam. Vlees, zuivelproducten en suiker bijvoorbeeld. Maar ook granen, koffie, frisdrank en alcohol. Verschillende van die voedingsmiddelen creëren een zure omgeving in je lichaam en kunnen schadelijk zijn voor je organen en je lichaamsweefsel. Het gevolg: je wordt dikker en sneller ziek. Hier beginnen groenten en fruit hun rol te spelen. Ze halen al het zuur uit je lichaam en reinigen het. Hun voedingsstoffen en antioxidanten voeden en versterken je lichaam, en geven je een maximum aan energie.

Vers, onbewerkt en koudgeperst sap drinken

Onze slowjuices zijn onbewerkt en zitten vol met antioxidanten. Ze halen de giftige stoffen uit je lichaam zodat die je cellen niet kunnen beschadigen. En beter nog: je lichaam heeft geen energie nodig om ons sap te verteren en af te breken. Slowjuice-sap drinken laat je overwerkte spijsvertering toe om te relaxen. En ondertussen ontgift, zuivert, geneest en versterkt je lichaam je immuunsysteem.

In een flesje van 500 ml zit ongeveer 1 kg groenten en fruit Wil je gezond blijven? Dan moet je elke dag 300 gram groenten en 375 gram fruit eten. Met 1 flesje slowjuice-sap heb je de hoeveelheid voedingsstoffen die je daaruit haalt meteen binnen.

Slowjuice-sap drinken is geweldig. En meer …

Slowjuice-sap drinken is … snel

Een flesje van ons sap pak je overal mee en drink je op waar en wanneer je maar wilt. Slowjuice drink je niet alleen snel, het werkt ook snel. Je lichaam verteert en verwerkt in enkele minuten alle voedingsstoffen die het sap rijk is.

Slowjuice-sap drinken is … betrouwbaar

Met slowjuice ga je terug naar de bron van wat écht goed voor je is: groenten en fruit. Want wie vertrouwt het goede van groenten en fruit nu niet?

Slowjuice-sap drinken is … avontuurlijk

Iets nieuws proberen is altijd opwindend. Met slowjuice zijn je mogelijkheden eindeloos. Onze recepten zijn gezond én lekker. En elke dag opnieuw zoeken we nieuwe, opwindende en voedzame groenten en recepten om in onze juicer te gooien.

Slowjuice-sap drinken is … gemakkelijk

Heb je ooit al zelf geprobeerd om te slowjuicen? Dan weet je dat het een hele klus is. Naar de winkel gaan, je groenten en fruit schoonmaken, alles snijden en persen. Om nog maar te zwijgen van het opruimwerk. Maak het jezelf gemakkelijk: koop je sap bij ons. Het is even goed als wat je zelf maakt. En je spaart jezelf heel wat werk uit.

Energie nodig? Slowjuice haalt je door de dag

Slowjuice drinken is een geweldige manier om je dag te beginnen. Elk flesje geeft je een snelle boost. Het is ook de perfecte start voor een workout of een lange werkdag. Op het einde van die dag hard werken? Dan bestaat er geen betere hersteldrank. En omdat het sap snel werkt en gemakkelijk verteert, is het ook een ideale snack tussen 2 maaltijden.

Bekijk ook waarom we onze sappen koud persen en supersnel invriezen.