Bekijk onze producten

Natuurlijk ontgiften: detoxkuur met slowjuice-sapjes

Elke dag neemt je lichaam giftige stoffen op zonder dat je het beseft. Ze zitten in de chemische stoffen in parfum, de kleurstoffen in je kleding en de schoonmaakproducten bij je thuis. Zelfs in de buitenlucht, het eten dat je op tafel zet en het kraantjeswater. Hoe gezond je ook leeft, je lichaam heeft hulp nodig om efficiënt te ontgiften. Door een maximum aan voedingsstoffen op te nemen vernieuwt je lichaam je lichaamscellen. Een detoxkuur met sapjes helpt je om al die voedingsstoffen binnen te krijgen. Je krijgt er ook nog eens meer energie van.

detox kuur green carrot

Je lichaam ontgiften? Start je sapkuur met Green Carrot sapjes!

Hoe kan een detoxkuur mijn lichaam ontgiften?

Slowjuice bevat geen pulp, en dus ook geen vezels. Je lichaam neemt dat pulpvrije sap meteen op nadat je het gedronken hebt. Zo moet je spijsvertering niet werken. Tijdens een detoxkuur drink je 6 sapjes per dag en stuur je je spijsvertering 1 tot 3 dagen met vakantie. Dankzij de massa vitaminen en mineralen die je zo binnen krijgt, begint je lichaam te ontgiften en voert het alle afvalstoffen af.

Hoe moet ik me op een detoxkuur voorbereiden?

De beste manier om je lichaam voor te bereiden? Ban alle ongezonde voedingsmiddelen zoals alcohol, zuivel, dierlijke producten en bewerkte voeding.

Wat zijn de voordelen van een detoxkuur?

Je lichaam heeft hulp nodig om te voorkomen dat je cellen verslechteren, en om je slechte cellen te herstellen. Een zorgvuldig samengestelde detoxkuur brengt je lichaam terug in evenwicht en heeft op lange termijn alleen maar voordelen voor je gezondheid. Een sapkuur stuurt energie naar je belangrijke organen zoals je lever, nieren, longen, galblaas en huid. De voordelen van zo’n kuur: onder meer een vlotte vertering, een beter metabolisme en een gezonde huid. En tonnen meer energie. Wil je je lever reinigen? Start vandaag nog!

Wat mag ik verwachten tijdens een sapkuur?

Iedereen reageert anders op een detoxkuur. De sapjes duwen de afval- en giftige stoffen in je lichaam naar buiten. Zodra het ontgiften begint, kun je last hebben van hoofdpijn, uitslag en misselijkheid. Maar ook van vermoeidheid en een lichte zweetgeur. De meeste mensen voelen zich misselijk. Een gevoel dat je gemakkelijk vermindert door genoeg water te drinken. Het reinigingsproces vraagt enorm veel energie. Luister naar je lichaam en rust wanneer het nodig is.